Oho! Onpas Vuodatuskin muuttunut sitten viime näkemän, edellisestä päivityksestä on tosiaan hieman vierähtänyt aikaa... Selityksiä? Kävisikö se, että olin töissä syyskuun puolivälistä tammikuun puoliväliin ja arjen pyörityksessä piti kiirettä muutenkin (mies perusti yrityksen kesän lopulla). Olisi kyllä ollut halua jatkaa pitempäänkin, mutta tänä aikana saa ilmeisesti olla kiitollinen, jos saa tehdä töitä edes pienenkin pätkän. Kovasti tekisi mieleni seurata mieheni esimerkkiä ja alkaa itse itsensä työnantajaksi, mutta ideat ovat melko vähissä. Päiväuniajatuksissa käväisee aina se oma pieni lankapuoti, mutta tässä kaupungissa tuskin on tilaa enää yhdellekään.

Mutta, niin kiireistä ei ole ollut, ettenkö olisi ehtinyt käsitöitä tekemään. Tosin monet työt ovat valmistuttuaan jatkaneet matkaa tai päätyneet muuten käyttöön ja jääneet kuvaamatta. Muutaman työn sain kuitenkin ihan kuvattuakin.

Uudet pannulaput:

Näkösuoja kuistin ja eteisen väliseen oveen:

Neuleliivi itselleni:

Huovutuskokeilu olohuoneen verhokapaksi:

Remonttiosioon ei ole paljon lisättävää, makuuhuoneen remppa on ollut jäissä miehen kiireiden takia. Takka kuitenkin saatiin syksyllä olohuoneen nurkkaan (se valmistui ehkä juuri siksi, että sen teki joku muu kuin me itse :P)