Minun on jo jonkin aikaa tehnyt mieli tehdä itselleni mohairhuivi ja jo ennen joulua ostinkin sitä varten pari kerää vihreää Kitten Mohairia. Jonkun blogissa näin joskus vaaleanpunaisen mohairhuivin ja muistaakseni siinä oli palmikkokuvio, mutta en millään muista milloin ja kenen blogissa :-(. Jotain sen tyylistä olisin ehkä halunnut, mutta itse olen melko avuton suunnittelemaan malleja. Niinpä sitten selailin nettiä ja lehtiä löytääkseni sopivan yksinkertaisen, mutta kauniin kuvion. En tiedä, onko tämä nyt sitten juuri Se Oikea Malli, mutta tällaista aloin tekemään:

27337.jpg
Kuvio näkyy kuvasta aika huonosti :-/. Osaako kukaan neuvoa, voiko Vuodatuksessa saada kuvat linkitettyä niin, että kuvaa klikkaamalla pääsisi katsomaan suurempaa kuvaa?

Edit: Kiitos Kristiina! Kokeilin linkittämistä kotisivuillemme ja kyllä tuo näytti onnistuvan. Kumma juttu, kerran aikaisemmin yritin laittaa tekstistä linkin kotisivuille kuvaan ja silloin se ei toiminut... Mutta ei tuo kuva näytä juuri sen selvemmältä pikkuisen suurempanakaan :P. Täytyisiköhän tosiaan opetella tuota kuvaamista vähän enemmän...

Huivin mallin ilmaantumista odotellessani virkkasin tällaisen:
ennen
27335.jpg
jälkeen
27336.jpg
Ei kovin paljon huopunut, mutta aika lailla sopivan kokoiselta vaikuttaisi minun kalikalleni. Tuohon pussukkaan ajattelin tehdä Cernitistä sellaisen duffelinnapin.

Joutonaisena oleminen loppui tänään eli töitä nyt taas vaihteeksi onkin. Aloitin erilaisessa tehtävässä, kuin missä olin ennen joulua ja mielestäni vaihtelu on kivaa ja virkistävää =-). Pääkin on malttanut olla viime päivinä nätimmin, kunhan nyt vaan töissä muistaisin ainakin kerran tuntiin tehdä vähän verryttelyä, ettei sellaista totaalista jumittumista pääsisi enää syntymään.