On jäänyt blogin päivittäminen muutamalta päivältä, mutta sille löytyy hyviä selityksiä: torstai-ilta meni pakkaamiseen ym. järjestelyyn, perjantaina lähdettiin mummolaan heti kun tulin töistä ja eilen olin niin taju kankaalla, että nukahdin yhtä aikaa lasten kanssa (tulipa kerrankin nukuttua riittävästi!).

Vappu meni rauhallisesti mummolassa, en ollut missään juhlimassa, en olisi jaksanutkaan. Yhden pullon siideriä varasin lauantai-illalle, mutta unohdin juoda senkin.

Eilen sitten oli paluu arkeen. Töissä oli ihan tavallinen päivä, asiakkaita riitti tasaiseen tahtiin. Hieman taisi olla ilmassa maanantai-v*******a, ainakin itselläni meinasi pinna välillä kiristyä... Ai niin, niitä tehtäviäkin pitäisi varmaan joskus aloitella :P. Järkkäri-T on varmaan tehnyt jo kaikki valmiiksi ;D. Hän kävi muuten viime viikolla ostoksilla minun harjoittelupaikassani ja vaihdettiin pikaisesti kuulumisia. Kyllä hänelläkin pitää töissä kiirettä, kun jatkuvasti pitäisi tauolla ravata, seitsemän tunnin päivässä kaksi kahvitaukoa ja yksi ruokatauko :D. Hän tosin sanoi että monesti ei ehdikään pitää kaikkia. Kaimakin oli kirjoitellut sähköpostia ja ehdotteli treffejä. Kiva idea, olisin utelias kuulemaan, miten muilla on harjoittelu sujunut :).

Nyt täytyy mennä laittamaan lapsille aamupalaa.

Työpäivä oli okei

Haa, keksinpäs miten saman päivän kirjoitusta voi jatkaa =). Tulin äsken saunasta ja ihanat ipanaiset olivat nukahtaneet sillä aikaa :). Kyllä sauna vaan tekee gutaa, ihanan rentoutunut olo on taas.

Tänä aamuna käytin Isoveljen taas korvakontrollissa ja nyt korvat näyttivät ihan normaaleilta. Oli ihan pikakäynti ja ehdin töihinkin hyvin oikeaan aikaan, menin jopa vähän liian aikaisin ja käväisin sitten yläkerran kahvilassa hörppäämässä sumpin. Huomen aamulla pitää sitten käyttää Pikkusisko ensimmäisessä hampitarkastuksessa ja sen vuoksi joudun myöhästymään töistä, aika kun on vasta kymmeneltä.

Ja työpäivä oli tosiaan okei ;). Tämä on hieman sisäpiirin juttu töistä, mutta kerrottakoon muillekin: tänään meillä oli ulkomaalaissyntyinen mies pitämässä tuote-esittelyä vai kulkeneenko se ihan kurssin nimellä ja okei-sana kuuluu hänen puheeseensa hyvin olennaisena osana ;). Ja samanmoista on tiedossa huomiseksikin, mikä on kyllä ihan kivaa vaihtelua =).

Kankaat polttelevat näppejä. Kun nyt saisi tehtyä päätöksen ompelukoneen suhteen. Huoltomiehen kanssa tultiin siihen tulokseen, että vanhaa konetta ei kannata alkaa ehjäämään, sillä se tärisee niin paljon (ja tärinälle ei voi mitään), että säädöt eivät kauan pysy kohdillaan. Mieli tietysti tekisi sellaista elektronista kaikilla hibleillä olevaa konetta, mutta nyt täytyy malttaa mielensä ja tyytyä mekaaniseen perus-koneeseen. Sitten kun vielä olisi oikeasti aikaa ommellakin...

Huomenna taas lisää (tai ainakin viimestään loppuviikosta)

P.S. Miksikä kutsutaan isovarpaan viereistä varvasta? Etuvarvas?