Tehtävät palautettu ja yövalvomiset ovat ohi ainakin niiden osalta ;) Tänäänkin kyllä tuli päivän aikana vielä monta asiaa mieleen, mitä olisi voinut lisätä, mutta sitä on myöhäistä enää tässä vaiheessa surra.

Huomenna opettaja tulee kuuntelemaan harjoittelupaikalleni tuote-esittelyn ja sitä varten täytyy haalia jotakin rekvisiittaa mukaan.

Kurssin lopun läheneminen toisaalta hirvittää. Jatkosta ei ole tietoa, sillä alan olla sillä kannalla, että en voi ottaa vastaan opiskelupaikkaa amk:ssa. Perheellämme ei kertakaikkiaan ole varaa siihen, että minulla ei olisi minkäänlaisia tuloja. *huokaus*

Blogille uusi nimi

Aion jatkaa blogin kirjoittelemista, mutta sille pitäisi keksiä uusi nimi. Ehdotuksia otetaan vastaan! Tarkoitukseni on varmaan suurimmaksi osaksi laittaa blogiin kuvia värkkäämistäni käsitöistä ja kertoa niiden tekemisestä. Perhe-elämästä tulee varmaan myöskin kertoiltua.

Käsitöistä tuli mieleen, että työpaikalla on myytävänä aivan ihana kirja, jossa neuvotaan huovutettujen laukkujen tekemistä. Kassit kirjan kuvissa ovat herkullisen värisiä ja itse kirjakin on ulkonäöltään pinkkine kansineen aika makea =). Tähän asti olen ihmetellyt, miksi jotkut käsityönharrastajat ovat hurahtaneet käsityökirjoihin, mutta nyt ymmärrän heitä täysin :D. Harmi kun minulla ei ole lähiaikoina tulossa mitään merkkipäivää ;)