Bloggaus, ei käsityö. Tämän vuoden puolella en ole saanut aikaiseksi vielä mitään, vaan tämä pipo valmistui jouluaaton aattona.

329739.jpg
Lanka: Red Heartin Carmen, reilu kerä
Puikot: 6mm pyöröt
Malli: Leigh Radfordin kirjasta One skein, asymmetrical cablehat. Tein päättelyn eritavalla kuin kirjassa eli vedin langan kerralla kaikkien silmukoiden läpi ja kiristin.

Tykkään piposta ja valmistumisensa jälkeen se onkin ollut monessa mukana. In action kuvia piposta ei ole, mutta tässä kuva hummasta, joka tapanina tarjosi meille ihanan rekiajelun =)

329741.jpg

Joulunaika meni oikein mukavasti mummolassa, tapaninpäivän rekiajelun jälkeen lähdimme kotiin ja uusi vuosikin vietettiin rauhallisissa merkeissä kotona perheen kesken.

Edellisen päivityksen kuva-arvoituksesta: kuvassa on tosiaan purentakisko ja Vanilla ja Villasukka olivat oikeilla jäljillä eli kuvittelin kiskon helpottavan niska- ja pääjomotuksiani ja siten myös voisin neuloa enemmän ;). Valitettavasti kiskosta ei olekaan ollut sellaista apua kuin kuvittelin, leukani saivat siitä vain uutta haastetta ja olenkin purrut kiskoon jo aikamoiset lovet. Aika surkeaa, kun ihminen ei osaa rentoutua edes nukkuessaan :/. Seuraavaksi kai on suunnistettava taas fysioterapeutille, lääkäri suositteli sellaista, joka tekee voice massagea tai jotain eli hieroo lihaksia jopa suun sisältäkin päin.

Rukista on taas nauhat sotkussa, ne jotka pyörittävät rukkia. Kehtuuttaisi alkaa niitä selvittelemään. Olen kieltänyt lapsia polkemasta rukkia juuri tämän takia ja kumpikaan ei ole siihen kuulemma nytkään koskenut. Meidän talossa tapahtuu ihmeellisesti asioita itsekseen :P