Kolmas kerta toden sanoo, vai vieläköhän hukkaan tekstin...

Olenkin saanut haasteen ihan tuplana, hei vaan Tania ja Ankka :)

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Minun omituiset tapani eivät niin omituisia taidakaan olla, kun moni muukin oli näitä listannut.
1. Pyykkien ripustelu. Ripustelen pyykit aina tietyn logiikan mukaan ja käytän pyykkipoikia. Näin naruille mahtuu enemmän pyykkiä, mutta eivät ole kuitenkaan liian tiiviisti. Jos Mies on ripustellut pyykkejä (ja hän ei käytä pyykkipoikia), niin yleensä käyn salaa korjailemassa.
2. Astianpesukoneen täyttäminen. Edellinen pätee melko pitkälti tähänkin, tosin ilman pyykkipoikia. Tietyllä tavalla laitettuna koneeseen mahtuu enemmän astioita ja lasten muoviset mukit pysyvät pystyssä paremmin minun tavallani. Jos Mies on täyttänyt astianpesukonetta, niin käyn yleensä salaa korjailemassa...
3. Maitokaakao. Pidän kaakaosta, kovasti, ja erityisesti kylmästä maitokaakaosta. Ei siinä mitään omituista ole, mutta: laitan mukiin yleensä niin paljon kaakaojauhetta, että se kaikki ei ehdi heti liueta. Sitten lusikoin sitä jauhetta mukista suuhuni.
4. Puhdas tukka. En koskaan mene nukkumaan, jos en ole pessyt hiuksiani. Minulla on pitkät hiukset ja mielestäni hiuksiin tarttuu päivän aikana kaikenlaisia hajuja, enkä halua että tyynyliinani haisee.
5. Neulominen. Tämäkään ei ole oikeastaan mikään omituisuus, koska moni muukin on paljastanut tällaiset "pakkomielteet": koskaan en keskeytä neulomista kesken kerroksen, jos ei ole aivan pakko. Neuletyön jätän kesken siten, että seuraavalla kerralla voin aloittaa oikean puolen kerrokselta.

Seuraavat ovat saaneet haasteen blogeihinsa: Iona, Leijonaemo, Noora, Rouva Tirehtööri ja Eeva.