Iltana eräänä tongin lankalaatikkoani ja löysin kaksi vaaleanvihreää ja kaksi vaaleansinistä kerää Samosta. Niistäpä tulisi kiva isoäidin neliöistä virkattu olkalaukku. Vaan kuinkas kävikään. Kun olin virkannut ensimmäisen neliön, tulin ajatelleeksi - itseni tuntien, että ne neliöt eivät varmaan ihan heti tule yhdistymään toisiinsa. Niinpä jatkoin virkkaamista siitä ensimmäisestä neliöstä. Tein kaksi suurta neliötä. Aika pian siinä vaiheessa, kun aloin virkkaamaan pohja-reuna-olkanauhaa huomasin, että langat loppuvat ihan kesken. Varastoista löytyi muoviset rengaskahvat siihen pulmaan. Lopputulos olikin ihan erilainen, kuin mitä aluksi suunnittelin.

88209.jpg
Kappas vaan, tämäkin kassi sai vuorin =).

Hattujen virkkaaminen ei näytä minulta onnistuvan vieläkään. Löysin mummoni vanhan virkkauskirjan välistä pitsimallilehtisen, jossa oli ohje tytön kesähattuun. Kun olin menossa kuvun alareunassa, olin sitä mieltä, että hatusta tulee liian matala. Niinpä lisäsin muutaman kerroksen, mitä ei olisi pitänyt tehdä. Hatusta tuli taas liian iso :(

88210.jpg
Lankana Kotiväki.
Tovin sain houkutella tyttöä, että pitää hattua kuvaushetken ajan päässään :P. Jos saparoita ei olisi, niin hattu olisi silmillä.