Minun jouluni meni, kuinkas muutenkaan, kuin päänsärkyä potiessa. Seuraan liittyi vielä huimauskin :-/. Tänään oli ensimmäinen päivä sitten viime keskiviikon, kun en tuntenut huimausta, ainoastaan päätä on särkenyt. Päänsärky johtuu ilmeisesti kuitenkin lihasjännityksestä, ilmeisesti jotkut syvemmällä niskassa olevat lihakset ovat kaiken takana. Ja särystä ja särkylääkkeistä johtuen verenpainekin on kivunnut jyskyttämään päätä... En nyt sitten vähään aikaan ole uskaltanut tarttua puikkoihin tai muuhunkaan käsityöhön. Työtkin loppuivat tältä vuodelta jo jouluviikon alussa, joten onpa ollut turhautunut olo, kun ei ole voinut neuloa, kun kerrankin olisi ollut aikaa :-(

Nekin vähät joululahjat, mitä sain aikaiseksi, jäivät kuvaamatta tai sitten kuva on hukkunut jonnekin kameraa tyhjentäessä... Kuitenkin, kummitytölleni tein lilasävyisestä Nalle Colorista sukat, varrensuissa oli lilaa Tango Fania. Sukkien kanssa samaan pakettiin pääsi tummanlilasta Funnysta neulottu kaulahuivi, johon virkkasin Colorista hakaneulalla kiinnitettävän kukkasen. Kukkasia tein Colorista pari lisääkin, toisen annoin ystävälleni ja toisen äidilleni. Kummitytön lahjat paketoin samaa tietä kuin sain ne valmiiksi, joten kuva unohtui ottaa. Kukkasista otin kuvan, mutta sitä en enää löydä... Siskolleni tein Popista Fifin, siitä otettu kuva on jopa tallessakin =)

25687.jpg

Sisko pyysi joskus tekemään poikaystävälleen pehmeät koti/unisukat, joita aloitinkin tekemään Atacama nimisestä alpakkalangasta, mutta niiden neulominen on nyt siis ollut jäissä. Niitä vyyhtiä keriessäni opettelin tekemään sisältä purkautuvan kerän, on muuten paljon kätevämpi kuin päältä purkautuva; pallo pysyy aloillaan eikä seikkaile pitkin lattiaa :-)

Nyt vain odottelen malttamattomana, että voisin taas neuloa, alpakkalankojen lisäksi houkuttelemassa ovat pari kerää vihreää Kitten Mohairia, joista aion tehdä itselleni huivin. Puhumattakaan niistä lukemattomista ideoista, mitä olen saanut lehdistä ja netistä ja mitkä vain odottavat toteuttamista.