Tietysti tämän piti tapahtua juuri nyt, kun olisi ollut vielä paljon neulottavaa pehmeisiin paketteihin; niska-ja hartiaseutu on niin totaalisen jumissa ja päätä on särkenyt jo puolitoista viikkoa yhtäjaksoisesti, joten puikot on ollut pakko heittää syrjään :(. Sain jo tehokkaampia nappeja särkyyn, mutta nekään eivät juuri auta. Sain myös lähetteen fysioterapeutille, jonne sain varattua ajan ensi keskiviikoksi, sinne asti olen sairaslomalla. Pelottaa vain ajatellakin, minkälaiseksi särky yltyy ensimmäisen hoidon jälkeen...

Jotain käsityöjuttujakin sentään :) Viime viikonloppuna kävimme mummolassa ja kaivelin siellä esille jo edesmenneen mummoni vanhoja käsityökirjoja. Äitini oli pelastanut ne minua varten mummon tavaroista.

22667.jpg

22670.jpg

22675.jpg

Minunkin kiinnostukseni käsitöihin voi sanoa tulleen verenperintönä. Mummo teki aina jotakin käsillään; neuloi, virkkasi, nypläsi. Muistan, kuinka pienenä tyttönä tutkin mummon käsityökoria kuin aarrearkkua ja joka kerta se jaksoi kiinnostaa yhtä kovasti. Kori oli ilmeisesti jonkun lapsen äidilleen ostama, siinä oli kaksi kantta ja vuori- ja pehmustekankaat olivat muistaakseni sini-valkoruudulliset. Olen ollut todella vähän tekemisissä sukulaisteni kanssa, joten en tiedä montako käsityönharrastajaa suvusta löytyy ja kenelle kori on lopulta kulkeutunut.

Näillä näkymin blogini hiljenee loppuvuodeksi, toivottavasti ensi vuoden puolella voin alkaa taas neulomaan vetrein lihaksin =)