Huh, rupesivathan ne ipanat viimeinkin nukkumaan. Vaikkakin, yhden miinuksen huomasin heti tänään kotiin tullessani; kun olen töissä viiteen asti, niin en ehdi enää ulkoilla iltapäivisin lasten kanssa :(. Ja muutenkin ilta tuntui tosi lyhyelle niiden kanssa. No, saavathan he ulkoilla edes hoitopaikassa siihen asti kunnes Mies hakee neljän maissa kotiin.

Ja itse asiaan eli millaista oli töissä :). En sitten myöhästynytkään kuin kaksi minuuttia, onneksi oli vielä aamusta lääkärin ajat kohdallaan. Aamupäivän järjestelin ja tutkailin myymälää (mahoton mikä määrä ompelutarvikeliikkeessä onkaan kaikenlaista) ja sitten kurkkasin kassan toiminnan, että minusta olisi jotain hyötyäkin. Kassan toiminnoissa ei ollut oikeastaan mitään kummempaa opettelua ja pääsin sitten jo ihan "oikeisiin" hommiin eli myymään. Nappien ja nauhojen ja kaikenlaisten nippelian myynti onnistuikin jo melko itsenäisesti, mutta kankaitten kohdalla piti usein kysyä jommalta kummalta pomo-naiselta apua, kun en kovin hyvin vielä tunne materiaaleja. Hiukan vielä epäilyttää, osaanko leikata kankaat oikein, mutta ei kukaan ainakaan tänään tohtinut huomauttaa :P. Tutustuin myös sellaiseen vekottimeen, millä tehdään kankaalla päällystettyjä nappeja. Kiva vekotin, en olisi uskonut että minäkin osaan tehdä niin nättejä nappeja :D. Kieltämättä tuli päivän aikana kankaita hypistellessäni mieleen jo vaikka kuinka monta uutta ideaa... Päivä hujahti nopeasti ja huomasin, etten ehtinyt syömään kuin pari voileipää ja juomaan kupillisen kahvia. Mies oli onneksi laittanut kotona ruuan valmiiksi ja pääsin suoraan ruokapöydän ääreen :)

Eilen lupailin Sophie-laukusta kuvia:

1463.jpg

Sophie ennen huovutusta

1465.jpg

...ja pesukoneessa käynnin jälkeen.

Kiva tuli ja työpaikalla sattui olemaan sellaiset magneetti-jutskat, joilla voisi laittaa kiinnitys-systeemin kassiin. En vaan muistanut vielä tänään ostaa nitä magneetteja.

Tällaista tänä päivänä, nyt istuskelen vielän hetken sohvalla telkkarin ja käsityön parissa (tai sitten jämähdän tähän koneelle irkkaamaan) :)