Eilen sain aloitettua peräti tehtävien tekoa. Markkinointisuunnitelmaa ehdin kirjoittaa kolmanneksen ja tuote-esittelyä varten etsin tietoa netistä ja tulin siihen tulokseen, että ei sieltä löydy juuri sellaista, mitä en jo tietäisi. Valitsin tuotteeksi helpon, itselleni tutun aiheen.

Kuumeilusta toiseen

Ensin oli ompelukonekuume ja jossain välissä meinasi pukata vauvakuumetta, nyt on aivan hirvittävä talokuume :P. Tällä kertaa vain Mieskin on yhtynyt tähän kuumeiluun ja tänään käytiin katsomassakin yhtä tönöä. Saa nähdä laimeneeko kuumeilu tästä, vai asutaanko kohta uudessa kodissa :). Töitä pitäisi löytää heti kurssin loputtua, jos talon mielimme ostaa.

Jipii, tämä viikko on lyhyt työviikko ja juhannukseksi karistamme kaupungin pölyt jaloistamme ja suuntaamme kohti mummolaa/mummoloita =)). Juhannuksen jälkeen saakin sitten rehkiä kunnolla, kun pitää saada tehtävät valmiiksi ja samalla järjestää Isoveljen synttäreitä. Aion kyllä ottaa kouluhommat reissuun mukaan, sillä toisessa mummolassa on onneksi tietokone ja nettiyhteys, joten voin nakutella tehtäviä siellä lasten uuvuttaessa vaihteeksi mummoja ja ukkeja.