Olen seurannut silloin tällöin muitakin blogeja ja kovin muodikasta on viime aikoina ollut kirjoittaa blogiinsa todo-lista. Aloin miettimään, että pitäisiköhän minunkin. Tulin kuitenkin lopulta siihen tulokseen, että jos minä sellaisen listan tekisin, niin minulla olisi hirveä kiire saada se tehtyä äkkiä alta pois ja mitäs siitä sitten tulisi, jos listalla olisi kovinkin vaativia juttuja. Varmaan joutuisin hoitoon :P. Niinpä päätin, että ainut asia jonka todo-listalle voisin kirjoittaa, on seuraava:

[ ] Voita loton jättipotti

Tuo asia on niin utopistinen saavuttaa, että jopa minä voin olla yrittämättä tosissaan. Ja toisaalta, jos tuon asian todo-listalla voisi ruksittaa, niin muut mahdollisesti listalla olevat asiat hoituisivat sen myötä.

Tanja kyseli pari päivää sitten, että miten on markkinointisuunnitelman laita. Ei mitenkään, en ole edes aloittanut. (olisikohan sittenkin parempi kirjoittaa se todo-lista... ;P). Ihmettelen kyllä, että millähän lihaksella väännän ne tehtävät. Illat menevät aika tarkkaan kodin ja perheen parissa, enkä enää näin myöhällä oikein jaksa keskittyä mihinkään vakavaan. Täytyy varmaan palkata sihteeri.

Työpäivä oli (edelleen ;) ) mukava. Tänään ei kukaan halunnut teettää nappeja, mielelläni niitä olisin kyllä tehnyt. Lapsia nukuttaessani huomasin, että kun suljen silmät, niin alan nähdä kankaita ja nauhoja :D. Ja päässä tulvii monia uusia ideoita, mitä haluaisin tehdä ja kokeilla. Olen todella iloinen, että tulin kysyneeksi tätä harjoittelupaikkaa ja he minut vielä ottivatkin =).

Monta muutakin asiaa oli vielä mielessä päivällä, mitä voisin tänne kirjoittaa. Aivot taitavat kuitenkin jo pikkuhiljaa siirtyä tyhjäkäynnille eli menenpä suorittamaan nollauksen pipovirkkauksen parissa :)