Rukkini ei oikeasti surise, se on oikeastaan aika hiljainen.

En ole voinut pitkään aikaan treenata kehräämistä, koska ei ole villoja. Tai on villoja, mutta ne pitäisi ensin karstata, enkä voi tehdä sitä sisätiloissa (sotku, haju ja olen hieman allerginenkin). Karstaamisen olen ajatellut tehdä sitten kesällä ulkosalla. Mutta, eilen ostin huovutusvillaa ja kokeilin kehrätä sitä. Eikä siinä ollut oikeastaan hirveästi eroa itse karstatun villan kehräämiseen, tai ehkä saattoi olla jopa pikkuisen helpompaa. Pienen mytyn sain kehrättyä illalla toisella silmällä televisiota katsellen. Kehräämisen jälkeen neuloin vielä hahtuvasta vaippahousuja ja sitten pitikin jo napata allergiatabletti, alkoi sen verran kurkkua kuristamaan :(

1207241.jpg

Sitten pieni avunpyyntö: osaisiko joku neuvoa, mitä pitäisi tehdä, jotta kierrettä tulisi vähemmän? Vaikka kuinka yritän olla nopea, niin kierrettä tulee enemmän kuin haluaisin. Koetin kiristää ja löysätä ämmää, mutta aina tulos oli sama kierteen osalta, ainoastaan se vaihteli, kuinka hyvin rukki vetää lankaa puolalle.

Eilen askartelin myös sukanpingottimet:

1207244.jpg

En harmikseni muista, kenen blogista idean nappasin, mutta iso kiitos sinulle, joka tunnistat esitelleesi idean blogissasi! Pingottimet on leikattu ihan tavallisesta muovisesta pöytätabletista ja ajavat asiansa todella hyvin. Säästeliäänä tyttönä tein tietenkin molemmat samasta tabletista, mutta paremmat olisi tullut jos olisin tehnyt ne pidempivartisina molemmat omilta tableteiltaan.