Voi yhden kerran! Olin juuri lopettamassa bloggausta, kun minut heitettiin Vuodatuksen etusivulle. Toivottavasti johtuu tottumattomuudestani käyttää uutta kannettavaa, eikä Vuodatuksen uudistuksista, joiden takia myös minunkin blogini on haamuillut viime aikoina. Välillä on käynyt mielessä, että jatkaisin blogia esim. Bloggerin puolella, mutta katsotaan nyt vielä.

Alkuviikosta tein katselukierroksen Pentikin tehtaanmyymälässä ja näin siellä somia neule-nalleja istuskelemassa hyllyillä. Kotiin tultuani muistin, että olin nähnyt samantapaisen nallen ohjeen jossakin käsityölehdessä. Melko vaivattoman etsinnän jälkeen kyseinen lehti löytyikin lehtipinosta.

1457239.jpg

Malli: Suuri Käsityö 10/2005, malli nro 17
Lanka: Novita Butterfly
Puikot: 3mm

Lanka oli näillä emännän karheillä käsillä kamalaa neulottavaa :(. Lopputulos on kuitenkin ihan kiva. Kangaskaupasta oli täytevanu loppunut, mutta minulla sitten sattuikin olemaan jo jätesäkissä pois heitettävä pallokuitutyyny, jonka täytettä uusiokäytin nalleen. Pallokuitutäyte sopi mielestäni jopa täytevanua paremmin tähän työhön, koska se muotoutuu helpommin.

Nalle poseeraa kuvassa Unelmakerhosta tulleiden kaupanpäällisten kanssa. Kerhosta tuli myös puutarhakirja, virkkauskirja jäi vielä jälkitoimitukseen. Seuraavan kuukauden tarjouksena kerhossa näytti olevan mm. eräs sisutuskirja, jonka olin jo joku aika sitten ehtinyt ostaa Kirjapörssistä. Silloin kirjan hinta oli alle 15 euroa, kerhohinta kirjalle olisi 28.90. Eli jos jatkossa mieleni tekee jotain kirjaa kerhosta, kannattaa käydä ensin tarkistamassa kirjapörssin tarjonta.

Anna oli taas muistanut minua tunnustuksella =)

1456715.jpg

Kunniamaininnan säännöt:

  1. You have to nominate 5 blogs, which havent has awards before.
  2. Each of the blogs must have a purpose!
  3. The nominated blogs must make a link back to this page!
  4. The logo from the award must be put on their blog and it mustlink back to this blog.

Kiitos! Olen jälleen kerran aivan otettu! Valitettavasti olen melko laiska näiden meemien suhteen ja jätän tälläkin kertaa jatkamatta ja suurimmassa osassa seuraamistani blogeista tämä tunnustus onkin tainnut jo kiertää.

Pahoin näyttää siltä, että tuleva kesä tulee olemaan käsitöiden saralla viime kesän toisinto eli käsitöitä ei tule juuri tehtyä - ainakaan neulepuikoilla. Blogin voisikin muuttaa kesän ajaksi remonttiblogiksi :P Ei nyt aivan kuitenkaan, mutta remontointia ja pihalla möyrimistä on luvassa heti kun säät sallivat. Odottelenkin jo kärsimättömänä, että lumet sulaisivat pihasta ja että piha vielä kuivuisikin.

Ai mitkä Clessidrat? No molemmat varret on neulottu, mutta neulonta tökkäsi ensimmäiseen jalkaterään, kun huomasin, että siitä tulee liian löysä. Mietin vielä, kavennanko kantapään jälkeen rajummin vai jatkanko ohjeen mukaan. Todennäköisesti jatkan.

Aurinkoisia kevätpäiviä!

P.S. Valitettavasti joudun ottamaan käyttöön kirjaintunnistuksen kommentointiin, koska erääseen kahden vuoden takaiseen kirjoitukseen on alkanut taas tulla roskaa.