Jopas on vierähtänyt pitkä tovi edellisestä merkinnästä :o. Selityksiä sille löytyy toki vaikka kuinka paljon ;). Paras on varmaan se, että helmikuun puolessavälissä aloimme lasten kanssa vaihteeksi poistumaan kotoa päivän ajaksi.

Jotakin olen tällä välin saanut valmiiksi käsityön sarallakin, vaikka aika vähäistä tekeminen on ollut, kun olen yrittänyt säästää niskaani ja koettanut välttää päänsärkyä siinä kuitenkaan kovin hyvin onnistumatta. Nyt en viitsi alkaa erottelemaan töitä eri postauksiksi aihealueittain, vaan pläjäytän kaikki yhteen pötköön (milloinkahan Vuodatuksessakin saisi laitettua samalle postaukselle monta eri aihealuetta?).

Helmikuussa pakkasten paukkuessa tyttären Äpä-vauvakin näytti viluiselta ja raukalla oli yllään vain ostohetkellä olleet vaatteet. Korjasin tilanteen näillä:

486728.jpg

Minulla ei ollut varastossa asuun sopivia nappeja, joten näppäränä tyttönä virkkasin sellaiset, sekä nuttuun että haalariin.

486729.jpg

Housunlahkeita neuloessani kokeilin ensimmäisen kerran tällaista tekniikkaa:

486718.jpg

Hyvin onnistuisi varmaan sukkienkin neulominen pyöröpuikoilla molemmat yhtä aikaa.

Pipoja neuloin helmikuussa myös, ruskea pipo Rusticasta on itselleni ja punainen Teddy-pipo tyttärelle, pojan musta pipo oli kuvaushetkellä kateissa.

486732.jpg

Näitä sukkia on neulottu siellä sun täällä, ne olivat työ jonka nappasin mukaani jos oli tiedossa pitkää odottelua tai muuten vaan toimettomana istuskelemista.

486724.jpg

Jaywalkereiden neulomiseen en kyllästy varmaan koskaan :) Lankana on SNY06-ystäväni lähettämä Opalin sukkalanka, josta lupasin heti kerän nähdessäni Jaywalkerit itselleni :)

Kehräyskuulumisiakin, melko surkeita sellaisia:

486737.jpg

Rukin tila näyttää melko lohduttomalta :P Kukaan ei ole taaskaan koskenut siihen, nauhat vaan ovat itsekseen sotkeentuneet ;P

Karstat sentään sain hommattua, Savenmaalta

486735.jpg

Heti samana päivänä kun sain karstat, aloin innoissani karstaamaan villaa ja sitten rukin kimppuun, mutta... Rukkipa ei tällä kertaa ollutkaan yhteistyöhaluinen tai sitten vika oli käyttäjässä (todennäköisin vaihtoehto). Villaan kyllä tuli kierrettä... ja kierrettä ja kierrettä, kunnes meni poikki. Jostain syystä rukki ei vetänyt syntyvää lankaa puolalle ollenkaan, vaikka mitä yritin. Olkoot taas vähäksi aikaa.

Seuraavaksi työn alla on tällaisia, tosin eivät tule samaan työhön

486739.jpg

Ja lopuksi: 66 666 lähenee!
Säännöt ovat edelleenkin yksinkertaistakin yksinkertaisemmat, ei arvontaa (jos ei ole tarpeellista), ei tietokilpailua tmv. Jätä vain kommentti ja yhteystietoja jos bongaat kyseisen luvun.

Aurinkoisia kevätpäiviä!