Vähän väliä ropisee vettä niskaan. Eilen menin töihin kävellen, en viitsinyt lähteä taiteilemaan pyörällä sateenvarjon kanssa, hyvä kun muutenkaan pysyin pystyssä tuulen puuskan riepotellessa. Töihin asti päästyäni olivat sitten lenkkarit ihan litsis märät. Onneksi Mies pääsi tuomaan minulle kuivat kengät töidensä jälkeen.

Tänä aamuna satoi kun aloin pukeutumaan lähtöä varten ja kun ehdin ulos kumppareissani ym. varusteissa, ei enää satanut ja aurinko pilkisteli :P. Vähän ennen viittä alkoi kerääntymään mustia pilviä ja salamoida, joten sain luvan ottaa varaslähdön, että ehdin kuivana kotiin. Lähdin sitten polkemaan liian lujaa ja pyörästä tippui ketjut... Juuttuivat vielä jotenkin haarukan ja rattaiden väliin, joten tovin sain nyhtää, ennen kuin sain ketjut taas paikoilleen. Mutta ehdinpä sittenkin kuivana kotiin, ähäkutti :D

Eilen otin töistä ensimmäisen "palkinnon" pisteiden syönnistä eli 150g:n hahtuvakiekon. Vielä olisi ostolupa 250g:lle lankaa ja lisää näyttäisi tulevan jo tällä viikolla =)). (taitaa dieetti laihduttaa myös kukkaroa)

Töissä oli mukava päivä, vaikka väsytti ja huippasi välillä. Sain toiselta työharjoittelijalta hyviä vinkkejä hameen kaavojen tekemiseen ja huomenna hän näyttää minulle (jos ehtii), kuinka teen kaavat valmiista housuista. Hänellä onkin huomenna oman harjoittelunsa viimeinen päivä, toivottavasti tapaamme vielä joskus.