Tein sitten minäkin niin kuin "kaikki muutkin"; tilasin helmiä ;) Viime yönä surffailin netissä ja eksyin Villihelmen sivuille. Ajattelin sitten, että miksi en kokeilisi tehdä itse silmukkamerkkejä, kun sellaisia en ole vielä täältä päin löytänyt. Asian ajaisivat tietysti ihan vaan jotkut renkaat, mutta toki sellaiset korunkauniit haluaisin =) Saa nähdä, johtaako yksi asia toiseen...

Neulerintamalla on ollut viime päivinä hiljaista, työ haittaa harrastusta ;P. Pikkusiskolle neuloin pipon Woolista, nyt on menossa samanmoinen Isoveljelle. Laitan kuvan sitten molemmista yhtä aikaa.

Ai niin, ompelin minä itselleni hameen tummanruskeasta kapeavakoisesta sametista, malli "omasta päästä". Tein sen aika pitkäksi ja siitä tuli sellainen "sipsutteluhame", vaikka halkionkin tein. Ja lisäksi vyötärö tuli taas liian löysäksi, vaikka olevinaan otin mitat. Täytyy fiksata se hame uudestaan, kunhan taas inspiraation hetki koittaa. Ajattelin lyhentää sitä katkaisemalla ja vyötäröongelmaa koetan ratkaista vyölenkeillä.