Tänään mietiskelin, että millähän nimellä kutsuisin muita perheenjäseniä täällä. Oma nimi kun on tullut paljastettua jo blogin nimeä myöten, niin jätettäköön loput paljastamatta (aivan kuin tätä lukevat eivät niitä jo tietäisi ;P). Mies olkoon ihan vain Mies ja lapsoset Isoveli ja Pikkusisko (tänään kävi taas vaihteeksi mielessä, että olisi pitänyt laittaa ipanoidien nimiksi Eemeli ja Iida, olisi olleet todella osuvat nimet :P).

Vatsatauti näyttäisi viimein poistuneen meidän huushollista, huh helpotus. Taisin minä olla aika naatti, kun en edes neuloa jaksanut :O. Tänään sain kuitenkin Sophie-laukun valmiiksi, ohje siihen löytyy täältä. Laitan kuvankin, kunhan se on kuivunut ja muotoutunut. Kurssiporukassa heitettiin vitsiä, että mun pitää varmaan liittää kurssin portfolioon myös kaikki ne käsityöt, mitä sain tehtyä kurssin aikana ;D. Pahoittelut vieläkin puikkojen kilinästä :P Mutta puolustuksekseni voin sanoa seuraavat seikat: neulominen on terapeuttista ja rentouttavaa ja siinä samalla keskittyy paremmin kuuntelemaan ja seuraamaan opetusta. Oliko hyvät perustelut?

Huomenna olisi sitten minullakin viimeinkin ensimmäinen päivä työssä oppimassa. Ihan mutkattomasti ei lähde kuitenkaan päivä käyntiin, vaan ensin täytyy käyttää Isoveli korvakontrollissa. Koetin kyllä saada lääkärin aikaa aikaisemmaksi, mutta ei onnistanut. Lääkärille aika on siis 9.30 ja vähäsen joudun myöhästymään töistä. Kovin ymmärtävästi pomo-nainen työpaikalla kuitenkin suhtautui ja sanoi, että totta kai käytte siellä lääkärissä ja tulet sitten kun ehdit :)

Jospa sitä sitten menisi nukkumaan, että jaksaa huomenna olla pirteä.