Kaiken virkkaamisen jälkeen alkoi taas neulotuttamaan. Parina iltana neuloskelin jo talvella aloittamaani huivia, mutta sitten alkoi sukatuttamaan. Lankalaatikostani löytyi pinkkikirjavaa Nalle Coloria sen verran, että se voisi riittää sukkiin itselleni.

91414.jpg
Malli: Broadripple
Puikot: 2.5mm bambut
Lanka: Nalle Colori

Sukkien loppuvaiheeseen sisältyi dramatiikkaa: kun toisen sukan kärjestä oli noin sentti neulomatta, lanka otti ja loppui. Tätä tietenkin ryntäsin heti harmittelemaan #neulonnalle ja päätettiin, että teen sukkiin kärjet erivärisellä langalla, mitä laatikosta löytyi. Ennen kuin aloin purkamaan kärkiä, menin ripustelemaan pyykkejä ja sitä tehdessä tuli mieleeni, että talvellahan virkkasin kukkasia ihan muuten vain huvikseni ja että teinkös myös kyseessä olevasta langasta... Ja löytyihän se pinkki kukka :). Siitä sitten purin puuttuvan pätkän sukan kärkeen.

91417.jpg
Tällaista kantapäätä en ollutkaan aiemmin tehnyt. Ihan kaunis, mutta siitä johtuen kiilakavennusosasta tulee leveämpi ja se jotenkin häiritsee silmää.

91418.jpg
Ensimmäinen kerta oli myös tämäkin, kun päättelin kärjen silmukat silmukoimalla, vai miksikä sitä nyt sanotaan, kun ommellaan sauma kuin neulomalla.