Höhlästi toimii tämä vuodatuksen blogi-pohja, mielestäni saman päivän aikana lisätyt kirjoitukset olisi fiksumpi olla sen ensimmäisen jatkona eikä tälleen aina viimesin lisäys ylinnä.

Niin eilisestä piti mainita vielä sen verran, että kaiken muun työn touhun lomassa meinasin päästää työkaverin päiviltä... No ei nyt ihan oikeasti, mutta sinne päin. Toinen myyjä kyykki kangaspöydän vieressä ja etsi asiakkaalle kankaita ja minä pyörittelin saman pöydän päällä uusia juuri tulleita kangasrullia. Pöydällä oli myös kangaspakkojen päällä sakset ja jotenkin rulla lipsahti minulta niin, että ensin kolautin työkaveria sillä päähän ja saksetkin putosivat hänen niskaansa. Onneksi ei sattunut kuitenkaan mitään kummempaa ja loppupäivän asiasta laskettiinkin leikkiä :) (kaikki ihmiset töissä ovat ihanan huumorintajuisia, ei ollenkaan mitään tosikkoja =) )

Ompelukonekuume on kova. Ihan ahistaa siellä kaikkien niitten kankaitten keskellä, kun ei pääse ompelemaan! Sovin tänään huoltomiehen kanssa, että vien ensi viikolla vanhan koneeni näytille, että kannattaako sitä edes alkaa kunnostamaan. Vähän kyllä hävettää edes näyttää sitä konetta siellä, mutta toisaalta, kyllähän minä olen sillä monet vuodet ommellut. Koeajoin eilen muutamaa esittelykonetta ja ovathan ne ihan eri planeetalta... En edes harkitsisi vanhan kunnostamista, jos minulta irtoaisi rahat sellaiseen. Mutta kyllä minä joskus "isona" sellaisen vielä haluan ostaa =). (Ai niin, viime viikon lotto on vielä tarkistamatta)

Ipanat eivät nuku vieläkään, kikatus vaan kuuluu makkarista. Itse olen ollut koko illan ihan naatti, vetäisin välillä tunnin tirsatkin. Mikä lie outo väsy-peikko iskenyt :/ Jalat kyllä tottuivat ihmeen nopeasti seisomiseen, tällä viikolla ei ole enää jalkoja pakottanut.

Hitsi noita ipanoita, täytyy käydä taas esittämässä välillä äkäistä äitiä.