Ajattelin tehdä Isoveljelle samanlaiset sukat kuin isilläkin on ja kun Nalleakin jäi Miehen sukista yli mielestäni ihan riittävästi...

16151.jpg

...mutta näyttää siltä, että tuo pieni mytty ei riitä millään loppuun asti :/ Kas tässäpä pulma: ostanko uuden kerän vihreää Nalle Coloria ja sitten minulla on taas melkein koko kerä sukkalankaa vai puranko kärjen toisestakin sukasta ja teen sukkien kärjet musta-harmaa-kirjavasta Nalle Colorista? Uusi vihreäsävyinen keräkin tulisi varmaan käytetyksi sukkiin - joskus, nyt sukkien neulominen ei hirveästi enää nappaisi :P. Mutta toisaalta, aikaisempi kerä on ostettu viime kevättalvella, nyt ostettaessa sävyero olisi varmaan silminnähtävä.

Mistä niitä lisätunteja vuorokauteen saikaan?
Viime päivinä en ole kovin paljon ehtinyt neulomaan, aikani jakaantuu harmillisen tarkasti työn, kodin- ja lastenhoitamisen saralle. Töissäkin on pitänyt keskittyä työntekoon sen verran tarkasti, että en ole ehtinyt juuri ollenkaan neulomaan :P. Iltaisin olen sitten yrittänyt jaksaa valvoa sen verran, että ehdin edes puoli sukanvartta neuloa... Sitä neulomisaikaa pitää alkaa kohta nipistämään jostain muusta, lupasin nimittäin ystävälleni neuloa ja huovuttaa neljä laukkua hahtuvasta joululahjoiksi hänen tyttärilleen :). Hahtuvien löytäminen täältä keskeltä-ei-mitään onkin ihan oma projektinsa. Paikallisten liikkeiden väritarjonta on samaa tylsää punaista, harmaata ja jotain ei-minkään-väristä kukertavaa, tarkistelin tarjontaa lähipitäjistäkin. Onneksi satuin kurkkaamaan taas Pikku Punatulkun hahtuvatarjonnan ja sinne on juuri ilmaantunut uusia värejäkin =) Postikulutkaan eivät näyttäisi olevan niin suuret, kuin monissa muissa (tässä yhteydessä nimeltämainitsemattomissa ;) ) yrityksissä. Kunhan ystäväni saisi nyt värit valittua... :).

Niin, pitäisihän niitä omiakin pehmeitä paketteja pukin konttiin saada. En vain osaa ollenkaan päättää, mitä kenellekin tekisin :o.