Starsky valmistui juuri. Siitä ei tullut ihan sellainen kuin kuvittelin. Koko olisi voinut olla vähän pienempi ja hihat lyhyemmät ja kapeammat. Koon valitsin tietysti rinnanympäryksen mukaan ja siitä kohtin neule onkin sopivan kokoinen, mutta ei juuri muuten. Nyt illalla sain todella surkeita kuvia otettua, täytyy yrittää huomenna päivänvalossa ottaa parempia.

68123.jpg
(kuvasta ei tosiaan saa mitään selvää :( )
Lankana oli Samos ja sitä meni XL kokoon kutakuinkin kaikki 18 kerää eli 900g, todellinen menekki on varmaan 50g vähemmän. Puikot kokoa 5mm. Suurena apuna oli Marjutin neulesanasto, ilman sitä en olisi selviytynyt alkua pidemmälle. Kiitos Marjut! =)

Ja sitten muihin aiheisiin. Pääsiäisen pyhinä ompelin lastenhuoneeseen laskosverhoa. Lapset muuttivat viimeinkin omaan huoneeseensa nukkumaan, kun heille ostettiin sinne kerrossänky. Ikkunassa siellä on sälekaihtimet, mutta ne eivät pimennä huonetta riittävästi niin, että pari vilkasta ipanaa malttaisi käydä nukkumaan. Ostin kankaat kaksinkertaista verhoa varten, mutta sitten päätin lisätä kankaiden väliin vielä kolmannen kerroksen, kun sattui sopivasti olemaan ylimääräinen tummanvihreä lakana.

68124.jpg
Kankaan valitsin tapettien värien mukaan, mutta ikkunaseinällä ei ole tapettia ja valkoista seinää vasten verho näyttää valjulta. Uutta verhoa en kuitenkaan ompele, seinälle voisi tehdä jotakin... :P

Starskyn kaulusta neuloessani olisin tarvinnut silmukkamerkkejä, mutta kaikki neljä merkkiäni olivat mysteerisesti kadonneet. (siinä ei oikeasti ole mitään mysteeristä, jos tässä huushollissa katoaa tavaroita) Starskyn hoitelin lankalenkeillä, mutta myöhemmin löytyi Ompelutarvikkeen takahuonejemmasta ;) kauniita helmiä, joista tein uuden satsin merkkejä.
68125.jpg