Ah, vihdoin ja viimein ehdin istahtaa ja syödä, samalla menee blogin päivityskin ;)

Eilen illalla olin niin naatti synttärivalmisteluista, että en jaksanut edes ajatella tänne kirjoittamista. Tänäänkin olen heilunut kuin heinämies siitä lähtien kun tulin töistä ja jossain vaiheessa väsyttikin, mutta se meni ohi ja nyt tuntuu että virtaa olisi vaikka mihin :P. Pikkusiskolla on siis 2v synttärit sunnuntaina ja niitä juhlitaan koko viikonloppu. Äsken sain viimeinkin kaiken valmiiksi ja viikonlopun aion ottaa rennosti vieraitten kanssa seurustellen.

Siskokin tuli tänä iltana meille ja lasten pitkä odotus päättyi =). Systeri oli mielissään laukusta ja ponchosta, kiva kun kelpaa itsetehty =).

Ja mites töissä? Mukavia päiviä olleet nämä kaksi edellistäkin, tykkään kun työtehtävät ovat vaihtelevia (mitä ne eivät todellakaan olleet edellisessä työpaikassani). Pomo-naisilla oli tänään todella kiireinen päivä valmistautuessaan messuille ja silti he jaksoivat olla ystävällisiä ja neuvoa minua. Välillä minua ärsyttää, kun joudun kysymään monessa asiassa neuvoa, kun en tunne kaikkia materiaaleja, mikä sopii mihinkin tarkoitukseen tai en tiedä löytyykö liikkeestä asiakkaan kaipaamaa asiaa tai mikä voisi olla ratkaisu hänen tarpeeseensa. Toivottavasti kolmen kuukauden päästä selviän jo paljon vähemmillä kysymyksillä.

Nyt taitaa uni sittenkin jo kolkutella. Koetan muistaa latailla viikonloppuna akut ainakin unta täyteen, tullut tällä viikolla vähän liikaa vajausta. Ai niin! Huomenna pitää muistaa lotota pari riviä, jos sen todo-listan vaikka hyvällä tuurilla saisi ruksitettua ;D