Nyt on taas ollut pidempi väli kirjoittelemisessa. Viime viikolla meni loppuviikon vapaa-ajat huushollihommissa ja pakkaillessa. Viikonlopun olimme mummolassa, tulimme kotiin sunnuntai-iltana ja maanantaiaamuna olin aivan puolikuollut... Eilinen päivä oli jo selkeesti parempi, mutta nyt on taas olo, että mikään muu ei voisi kiinnostaa enempää kuin koko päiväksi peiton alle hautautuminen. Eilen illalla huomasin, että verenpaine alkaa taas olla korkealla, joten pakko on alkaa löysäämään. Miten tää tahti taas pääsikin tällaiseksi? Viimeksihän kärsin korkeasta verenpaineesta joulun jälkeen ja aika nopeasti sain sen laskemaan, kun opettelin pingottamaan rennommin, mutta nyt on taas kontrolli mennyt sillä saralla. *huokaus*

Ja töistäkin pitäisi muutama rivi kirjoittaa, en vain oikein keksi mitään :P. Päivät ovat aika lailla samanlaisia ja tässä vaiheessa ei juuri mitään uutta ja ihmeellistä tapahdu. Onneksi sentään asiakkaat vaihtelevat, vaikka paljon käy sellaisiakin asiakkaita, joita saattaa nähdä useammankin kerran viikossa.

Eilen huomasin kirjontakuviota purkaessani, että käynti optikolla olisi todella tarpeen. Purkuhomman kyllä näin hyvin tehdä, mutta kun työstä nostin katseeni, niin kauemmaksi en sitten nähnytkään. Silmillä menee nykyään jostain syystä häiritsevän kauan mukautua uuteen katse-etäisyyteen. Olisikohan verenpaineella tekemistä tämänkin asian kanssa?

Tänään joudun myöhästymään töistä, sillä Isoveljen lääkäriaika on kymmeneltä.