Mahottoman nopeasti on aika mennyt, kun jo viides viikko alkoi :O. Tänään oli aika tavallinen päivä töissä; palvelin asiakkaita ja vaihtelin lankaa kirjontakoneeseen.

Viikonloppukin meni nopeasti, tuskin ehti edes alkaa kun jo oli ohi. Viikonloppuna minun piti nukkua univelkoja pois, mutta kuinkas taas kävikään... Tänä iltana olin sitten kotiin tultua jo ihan finaalissa. Vähän aika oli pakko pötkötellä ja torkkua, ennen kuin jaksoi käydä huushollin kimppuun.

Tänään aloin sitten syödä pisteitä. Lähdin nimittäin mukaan neulojien laihdutusprojektiin. Ideana siinä on, että yhtä laihdutettua kiloa kohti saa ostaa 200g lankaa eli jos kilot ei tipu, niin ei tipu lankaakaan :D. Pitäisi saada ainakin se kilo pudotettua, että kummitytön poncho valmistuu.

Perjantaina kävimme kurssikaveri E:n kanssa pikaisella aamukahvilla, oli kiva nähdä pitkästä aikaa =). Söin kahvin kanssa kamalan ison munkkirinkelin, vesi herahtaa vieläkin kielelle, kun ajattelen sitä... Sellaista herkkua en sitten ihan heti saakaan. Tänään oli tietysti koko päivän hirveä nami-himo, aivan kuin kiusatakseni itseäni. Ja entäs sitten kun muut syövät kesällä grilliherkkuja ja JÄÄTELÖÄ! Jäätelö on ollut aina intohimoni numero yksi. Ääh, mitähän tästäkin tulee...