Tasaluku on näköjään tullut täyteen jokin aika sitten ja äsken itseni läsnäollessa suoritin arvonnan satunnaislukugeneraattorilla, joka antoi numeroksi 15. Kahteen kertaan tarkistin ja nro 15 kommentoija oli Ellu! Laita yhteystietosi minulle: marja (piste) parviainen (ät) gmail (piste) com. Laitan sinulle jonkinlaisen yllätyksen tulemaan (joka on muuten vielä yllätys itsellenikin ;) ).

Kiitos kaikille muillekin kommentoijille, aivan ihania sanoja olitte jättäneet! Juuri noiden sanojen takia päätin sitten kuitenkin pitää blogin olemassa ja kirjoitan silloin kun tuntuu siltä, syksyllä ja talvella ehkä useammin, mutta kevät ja kesä jäävät varmasti jatkossakin hiljaisemmiksi.

Moni pettyi kun viimeksi oli aivan kuvaton päivitys, joten nyt koetan paikata sitä :)

Ensimmäisenä viime kesänä aloitettu kuistin verhokappa, jonka sain viimeinkin valmiiksi:

1741849.jpg

1741848.jpg

1741844.jpg

Ja ne Clessidratkin valmistuivat jokin aika sitten, lankana Regia Silk ja puikot 2.25mm. Kuvaajana toimi 7-vuotias poikani :)

1741851.jpg1741854.jpg

Parasta näissä sukissa on takaosan palmikointi:

1741855.jpg

Ja lopuksi niitä muita kuulumisia ja yksi syy siihen, miksi kesällä ei ehdi niin paljon paneutua käsitöihin. Alakerran makuuhuoneessa näyttää tällä hetkellä melko tällaiselta, paitsi puru on kuvien ottamisen jälkeen vähentynyt:

1741857.jpg
Tuo tummempi ei kuitenkaan ole ole kastunutta tai homehtunutta purua, vaan heinää, jota on näköjään käytetty tämän huoneen eristeissä melko paljon.

Jonkinlainen pönttöuunin pohjavalukin löytyy, tähän tulee joskus takka:

1741861.jpg

Ihanaa kesänjatkoa kaikille!